Εορτολόγιο

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τρόμος στη Γλυφάδα – Διπλή εισβολή με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο η εγκληματικότητα. Μέσα στα ίδια τους τα σπίτια οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με ληστές που εισβάλουν οπλισμένοι σαν “αστακοί”Αυτή τη φορά δυο οικογένειες στη Γλυφάδα μπήκαν στο στόχαστρο. Οι ένοικοι δυο διαμερισμάτων πετάχτηκαν μέσα στον ύπνο τους για να... ξυπνήσουν σε εφιάλτη.
Η ίδια συμμορία (όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία) χτύπησε δυο φορές σε διάστημα μιας ώρας. Μόλις χθες άλλες δυο οικογένειες δέχθηκαν παρόμοιες επιθέσεις. Οι μαρτυρίες τους στο newsit συγκλονίζουν (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)
Πρώτο “χτύπημα” στις πέντε παρά είκοσι. Τρεις ληστές με καλάσνικοφ αλλά και χειροβομβίδα στα χέρια εισέβαλαν σε διαμέρισμα, ακινητοποίησαν τους ενοίκους και κυριολεκτικά τους “έγδυσαν” αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο υπήρχε.

Μια ώρα αργότερα οι ίδιοι ληστές με τα καλάσνικοφ και τη χειροβομβίδα εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Με την ίδια μέθοδο, απείλησαν τους ενοίκους και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.
Και στις δύο περιπτώσεις μέχρι να προλάβουν οι τρομοκρατημένοι άνθρωποι να ενημερώσουν την αστυνομία οι δράστες είχαν γίνει καπνός.
Παρά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας σε ολόκληρη την περιοχή της Γλυφάδας οι δράστες που στη μια από τις δύο ληστείες έφυγαν με τα πόδια, παραμένουν άφαντοι.
http://www.newsit.gr/