Εορτολόγιο

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μήνυμα αναγνώστη.


Χρυσής Αυγής δράσεως  συνέχεια σε πείσμα των κακοπροαίρετων.
Σήμερα Πέμπτη στίς 15.00 η οργάνωση Εύβοιας - Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής μοίρασε δωρεάν τρόφιμα στο Δήλεσι σε Έλληνες πολίτες , σε ανέργους , πολυτέκνους και γενικά συμπολίτες μας με μηδαμινά εισοδήματα που έχουν πληγεί από την κρίση που δημιούργησαν οι κυβερνώντες μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την μικρή κινητοποίηση για την προβολή της εκδήλωσης , η παρουσία του κόσμου ήταν εκπληκτική , αλλά αυτό εμένα προσωπικά δεν με χαροποιεί , αλλά με προβληματίζει γιατί τόσοι συνΈλληνες είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης.

Μοιράστηκαν δωρεάν πάνω από 5 τόνοι γεωργικών προϊόντων όπως  πατάτες ,  ντομάτες ,  μελιτζάνες και αγγούρια ,καρότα μέχρι και αυγά .
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της προσέλευσης οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι πάνω από 160 οικογένειες βοηθήθηκαν από αυτή την πρωτοβουλία , που σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία.
Δυστυχώς και αυτή η πρωτοβουλία έτυχε της κακόβουλης κριτικής από συγκεκριμένη πολιτική μερίδα , που διέδιδε  ότι τα προϊόντα ήταν χαλασμένα και θα είχαν πρόβλημα οι καταναλωτές. Τι να πείς ? ¨Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Με εκτίμηση

Αναγνώστης