Εορτολόγιο

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Έπιασαν άλλο ένα μέλος της συμμορίας που πυροβόλησε αστυνομικούς στη Βοιωτία

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή της Αθήνας,από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων και δεύτερο μέλος τηςεγκληματικής ομάδας, που διέπραττε συστηματικά κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας 
ρόκειται για έναν 36χρονο υπήκοο Ουκρανίας, σε βάρος τουοποίου έχει ήδη σχηματισθεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, γιασύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών,διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, νομοθεσία περί όπλων και διατάραξη τηςασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων,μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο,στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Όπως προέκυψε είναιιδιοκτήτης ενός εκ των τριών Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων, που κατασχέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου14 Ιουλίου στην περιοχή Κλειδί Βοιωτίας, μετά από ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε το άγριο πιστολίδι μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών στα Σκούρτα Βοιωτίας.
Το συγκεκριμένοόχημα ήταν γεμάτο με μεγάλη ποσότητα καλωδίων χαλκού από  κλεμμένους μετασχηματιστές της ΔΕΗ, διάφοραδιαρρηκτικά εργαλεία και φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ενώ κοντά στο όχημα αυτόβρέθηκε και η καραμπίνα, με την οποία οι δράστες πυροβόλησαν κατά τωναστυνομικών.