Εορτολόγιο

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ελλάδα 2012, οι βαμμένες με αίμα ημέρες

Μια μέρα μετά το πέρας των προγραμματικών δηλώσεων και ο τελευταίος Έλληνας στο πιο ακριτικό χωριό της χώρας διαπίστωσε πως δεν άλλαξε τίποτα μετά τις (διπλές) εκλογές. Οι επαναδιαπραγματεύσεις έμειναν στα χαρτιά των βαρύγδουπων προεκλογικών λόγων ξεχάστηκαν και άφησαν τη θέση τους στην πιστή ακολουθία των συμφωνηθέντων... και το μέλλον προδιαγράφεται σκοτεινό.
Απόδειξη αυτού δεν είναι άλλο από τον τρομακτικό αριθμό αποπειρών αυτοκτονιών που κατέγραψε το ΕΚΑΒ ο οποίος φτάνει τις  350, εκ των οποίων οι 50 κατέληξαν.
Ο μόνος που αναφέρθηκε στο θέμα από το βήμα της Βουλής  ήταν ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 
Ο Καμμένος απέδωσε βαρείς χαρακτηρισμούς σε τραπεζίτες  χαρακτηρίζοντας τους, «νταβατζήδες των εισπρακτικών εταιριών» που οδηγούν τον ελληνικό λαό στην  αυτοκτονία και την απελπισία.
 Τελικά τι μετράει; Η σωτηρία ενός έθνους ή (αξιοπρεπής) επιβίωση των πολιτών του;  Ότι και να είναι αυτό που μετράει ο ελληνικός λαός αιμορραγεί κυριολεκτικά και οι σελίδες της ιστορίας που γράφονται αυτή τη στιγμή είναι από το αίμα των ανθρώπων που είναι στη μέγγενη των μνημονίων και την ίδια ώρα οι σωτήρες μας...τσακώνονται για το ποιοι και σε ποια έδρανα θα κάτσουν. Ας μας λυπηθεί ο Θεός...
Για τις αυτοκτονίες πιο αναλυτικά διαβάστε το ρεπορτάζ της itabloid.gr http://www.itabloid.gr/?p=4131