Εορτολόγιο

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μήνυμα αναγνώστη.

Φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή εκτός από το...δήθεν κυνήγι Πακιστανών στο Σχηματάρι , κάνει και άλλες ενέργειες οι οποίες όμως δεν αναφέρονται από τους απανταχού "ευαίσθητους" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  για ευνόητους λόγους.
Έμαθα λοιπόν από 100% αξιόπιστη πηγή , ότι μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Σχηματάρι. Μία κίνηση που έγινε σεμνά και αθόρυβα , που δεν έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας , που σεβάστηκε -κυρίως- την ανωνυμία και την αδυναμία των συμπολιτών μας , αλλά και έδειξε την κοινωνική ευαισθησία του λαϊκού συνδέσμου.


Αντίστοιχες κινήσεις γίνονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος , όπου μοιράζονται τρόφιμα μόνο σε Έλληνες που πεινάνε , με χρήματα από την κρατική επιχορήγηση !!! και φυσικά αγορασμένα από Έλληνες παραγωγούς.
Αυτό είναι η απάντηση σε όσους κάνουν καραγκιοζηλίκια με φρατζόλες και γάλατα , αλλά στην πραγματικότητα έχουν πολύ βαθιά τσέπη που δεν φτάνει το χέρι για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Μπράβο λοιπόν στην ιδέα , που είχε αναγγελθεί προεκλογικά , και με έκπληξη -γιατί στην Ελλάδα δεν μας έχουν συνιθίσει σε τέτοια - είδαμε ότι γίνεται πράξη.
Και μία πρόταση πρός τους Χρυσαυγίτες. Ξύδι ρε παιδιά δεν έχετε ? Πολλοί θα το χρειαστούν .

Όσον αφορά το δήθεν κυνήγι Πακσιτανών επί...5 ώρες , λυπάμαι πραγματικά και ντρέπομαι σαν Δημότης Τανάγρας , γιατί και η Δημοτική αρχή και η Αστυνομία άφησαν χωρίς να διαψεύσουν ένα τόσο χοντρό ψέμα , που διασύρει τον τόπο μας.


Με εκτίμηση

Αναγνώστης