Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αναδημοσίευση

Μία ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ πληροφορία έφτασε στα αυτιά μας , που άν αληθεύει τότε πρέπει να εντείνουμε όλοι την προσοχή μας και ειδικά οι γονείς και τα παιδιά.
Σύμφωνα με αυτήν την Τετάρτη ή την Πέμπτη αλλοδαπός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο , παρενόχλησε σεξουαλικά κοριτσάκι , αρχίζοντας να το χαιδεύει στο κεφάλι. Οταν προχώρησε το παιδάκι έβαλε τα κλάμματα και πήγε στον διευθυντή.
Αυτός μάζεψε τα παιδιά στην τάξη , και θεώρησε ότι δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια.

Μέγα λάθος άν συνέβη κάτι τέτοιο κύριε Διευθυντά και περιμένουμε την απάντησή σας , καθώς και κάθε διαθέσιμη πληροφορία για το συμβάν από τους αναγνώστες μας.
Το ανώμαλο κτήνος έπρεπε να συλληφθεί πάσει θυσία . 
Η αποσιώπηση τέτοιων γεγονότων όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά αντίθετα αποθρασύνει τα αποβράσματα που επειδή στην χώρα τους παντρεύονται τα 9χρονα νομίζουν ότι κι εδω θα κάνουν τα ίδια..
Εφιστούμε την προσοχή  της αστυνομίας και του δήμου. Αν έγινε μία φορά θα γίνει και δεύτερη.
Αρκετά πιά με αυτά τα λαθροκαθάρματα που μας κουβαλήθηκαν  με το έτσι θέλω.Τι περιμένετε κύριοι  ? Να χτυπήσουν την δική σας την πόρτα ? 

Tanaganews: Διαβάσαμε στο συνάδερφο Σχηματαραίο το παραπάνω δημοσίευμα, αν η πληροφορία είναι αληθή  (που δύσκολα να μην είναι αφού το δημοσίευσε) τότε η κατάσταση με τους μετανάστες στον Δήμο μας παίρνει άσχημη τροπή.
Περιμένουμε να ακούσουμε και την θέση του διευθυντή αν απαντήσει για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη και να πάρουμε θέση.