Εορτολόγιο

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πυροβολισμοί, φωτιά σε σπίτι και άγριος καυγάς. Συνελήφθησαν 4 άτομα

Έπεσαν πυροβολισμοί χθες το  μεσημέρι στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Πυρί της Θήβας, όταν συνεπλάκησαν μέλη δύο οικογενειών. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη 4 ατόμων, ενώ αναζητούνται 3 ακόμη.

Μετά από την ενημέρωση για την συμπλοκή των τσιγγάνων οι αστυνομικοί της ασφάλειας Θηβών, έφτασαν στον καταυλισμό όπου εντόπισαν 3 από τους δράστες να κρατούν στα χέρια τους κυνηγετικά όπλα. Βλέποντας τους αστυνομικούς οι τσιγγάνοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Μετά από αναζήτηση εντοπίστηκαν ένας 25χρονος και ένας 42χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κυνηγετικές καραμπίνες και 4 φυσίγγια. Επίσης στο χώρο που έγινε ο καυγάς βρέθηκαν 80 πυροδοτημένα φυσίγγια και μέσα σε στο αυτοκίνητο άλλα 8.
Από την προανάκριση προέκυψε πως οι παραπάνω δράστες από κοινού έκλεψαν τα όπλα από την Θήβα και την Χαλκίδα ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Οι συλληφθέντες ομολόγησαν πως αιτία της συμπλοκής ήταν οικογενειακές διαφορές, ενώ κατέθεσαν μήνυση σε βάρος ενός 45χρου, ενός 48χρονου και ενός 70χρονου, που επίσης συνελήφθησαν, καταγγέλλοντας πως έβαλαν φωτιά στο σπίτι τους και τους χτύπησαν.


Όλοι οι εμπλεκόμενοι πάντως έφεραν ελαφρά τραύματα.