Εορτολόγιο

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ

Συνελήφθησαν χθες (15-04-2011) και ώρα 20.45 στη Χαλκίδα, δυο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, 57 χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών ειδών, κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι δύο -2- νεαροί άνδρες αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, εισέβαλαν στο κατάστημά της στη Χαλκίδα, την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, δένοντάς της με σχοινί τα πόδια και στη συνέχεια αφήρεσαν από το ταμείο εξακόσια ευρώ (600 €), ένα φορητό Η/Υ και άλλα είδη ψιλικών ειδών.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με βάση τα χαρακτηριστικά των δραστών, τους εντόπισαν να κινούνται πεζοί σε περιοχή της Χαλκίδας, τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας όπου και αναγνωρίσθηκαν ανεπιφύλακτα από την ιδιοκτήτρια.
Στη κατοχή τους βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, ενώ διαπιστώθηκε ότι αυτοί παρέμεναν παράνομα στη Χώρα.
Οι συλληφθέντες θα προσαχθούν σήμερα (16-04-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.