Εορτολόγιο

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στην καταγγελία αναγνώστη από Ε.Δ.Υ.Σ

Αγαπητέ φίλε,
                       αρχικά θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για τη τιμή που μας έκανες παρευρισκόμενος στην εκδήλωσή μας. Θα θέλαμε όμως να ενημερώσουμε τόσο εσένα όσο και τους αναγνώστες του blog οτι ο χαρακτηρισμός ο οποίος έδωσες στα μέλη του ΔΣ του δήμου μας είναι τουλάχιστον άδικος.
Το δημοτικό συμβούλιο πρόσφατα έδειξε οτι αναγνωρίζει το έργο μας ενισχύοντας μας με το ποσό των 5000  Ευρώ. Επίσης αρκετά από τα μέλη του ΔΣ έχουν παραστεί κατά καιρούς σε δράσεις μας συμβάλλοντας έμπρακτα στους σκοπούς του συλλόγου μας.
Αγαπητέ φίλε, ο εθελοντισμός δεν είναι καταναγκασμός, βασική αρχή όλων μας είναι οτι ο καθένας συμμετέχει όσο και όποτε μπορεί.
Τέλος σκοπός του συλλόγου μας δεν είναι να ασκεί κριτική, πέρα από αυτήν που κάνουμε στους εαυτούς μας. Η θέση μας είναι δίπλα στον ανθρώπινο πόνο, απέναντι στην καταστροφή και πλάι στον συνάνθρωπο.
 
Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής που θέλουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας να γίνουν μέλη της ομάδας μας, υπάρχει θέση για όλους.
 
 
Με εκτίμηση,
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
 
Υ.Γ.  Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε στα γραφεία του συλλόγου μας δίπλα στο ΚΕΠ κάθε Τετάρτη 19:00 με 21:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

6945691215 Κώστας Θεοδώρου
6985812636 Γιάννης Παπακωνσταντίνου


Tanagranews: Η απάντηση αυτή είναι στην επιστολή που λάβαμε και αναρτήσαμε επώνυμα από φίλο αναγνώστη εδώ :
 http://dimostanagras-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_6396.html
Όμως για να κάνω και εγώ λίγο τον Δικηγόρο του διαβόλου έχω να πω τα εξής, καλά κάνετε σαν ΔΣ και διαφοροποιήστε από την θέση που πήρε ο φίλος και τους χαρακτήρισε κοσμίως, και  σίγουρα δεν υποχρεώνετε κανέναν να σας ακούσει η να σας βοηθήσει. ΑΛΛΑ, ορισμένες φορές η αρχή του τόπου είναι υποχρεωμένη να υποστηρίξει ομάδες και συλλόγους όχι μόνο με χρήματα αλλά και με το να δίνει το παρόν σε διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Δεν είναι δυνατόν να σας τιμούν άτομα από Λειβαδιά και να κάνουν το κοροΐδο οι δική μας.
Αν ήταν η εκδήλωση πριν τις εκλογές ξέρετε πόσοι θα είχαν έρθει για χαιρετούρα και να βγάλουν λόγο?   (Ειδικά ένας που δεν αφήνει μικρόφωνο και εξέδρα να πάει χαμένη) Επίσης και ο «Σχηματαραίος» http://sximatareos.blogspot.com/2010/12/blog-post_2503.html έγραψε παρόμοια καταγγελία και δεν νομίζω να την έγραψε τυχαία, δεν το συνηθίζει αλώστε, απλά ήταν εμφανές η απουσία ορισμένων και θα μας ενδιέφερε να μάθουμε τον λόγο, αν υπάρχει σοβαρός λόγος. (άσε που όλοι ξέρουν τι συμβαίνει λίγο πολύ, ειδικότερα με τους συλλόγους)
Παιδιά μην δίνετε βάση, κοιτάτε μπροστά και ο κόσμος είναι με το μέρος σας, εξάλλου είστε οι μόνοι που έχετε ανιδιοτελή  ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και το αναγνωρίζουν όλοι, χάσιμο θα έχουν μόνο αυτοί που θα προσπαθήσουν  να σας απαξιώσουν. Μακάρι και άλλοι σύλλογοι να κάνουν τα μισά από αυτά που δείξατε εσείς στο βιντεάκι σας. (σιγά μην κάνουν….αλλού είναι το ψωμί για αυτούς)