Εορτολόγιο

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ολίγον κριτική και από εμάς….

Με αφορμή τον σχολιασμό από τον συνάδερφο bloger Σχηματαραίο για την εκδήλωση της Κυψέλης, θα θέλαμε να προσθέσουμε και εμείς κάτι…


Καταρχήν θα θέλαμε να συγχαρούμε για όλη ενέργεια  την κυψέλη και το καθ΄οδόν για την φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσαν.

Όμως θα συμφωνήσουμε με τον σχολιασμό του  συνάδερφου «Σχηματαραίου» για την απαξίωση που έδειξαν στα τοπικά blog και προτίμησαν να μην στείλουν την αφίσα τους και μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους για δημοσίευση.
Φυσικά  θεώρησαν ότι θα ήταν καλύτερο να δημοσιευτεί στο Θήβα press, συγνώμη αλλά έχουμε και εμείς την εντύπωση ότι κουμάντο κάνουν ορισμένοι εκεί μέσα που τα έχουν βάλει με όλα και με όλους.
 Μέσα από τόσα παιδιά δεν βρέθηκε ένας να πει ότι αυτήν την εκδήλωση πρέπει να την μάθουν οι πάντες με κάθε τρόπο γιατί και ένας μόνο  παραπάνω να έρθει  θα αποτελεί επιτυχία και  κοινωνικό όφελος?
Και ρωτάω εγώ τώρα, η απόφαση να μας γράψετε κανονικά ήταν ομόφωνη η απλά ορισμένοι ενεργούν με την δική τους κρίση  και όλοι οι άλλοι κουβαλάνε νερό?
Δεν θέλουμε να θίξουμε κανέναν, και είμαστε και εμείς μαζί σας σε κάθε ενέργεια που έχει στόχο την βελτίωση του κοινωνικού επιπέδου στον τόπο μας, αλλά την αλήθεια και τα στραβά θα τα λέμε και ας μην σας αρέσει.
Επίσης καλό είναι να ξέρετε ότι φίλοι δεν είναι μόνο όσοι σας χαϊδεύουν τα αυτιά και όσοι σας λένε ΝΑΙ σε όλα, την κριτική θα την δεχόσαστε για να μπορείτε να γίνετε καλύτεροι.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έγινε από αμέλεια και όχι από εσκεμμένη αδιαφορία προς τα τοπικά μέσα του διαδικτύου.

Καλό είναι να ξέρετε ότι καθημερινά μας διαβάζουν πάνω από 400 -  500 επισκέπτες, και αν βάλεις και τα υπόλοιπα blog η διάδοση σε μια είδηση είναι τεράστια…

Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Θα μας ενδιέφερε και θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε μια επίσημη απάντηση για τον σχολιασμό μας από την Κυψέλη για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
(Για να δούμε θα βρεθεί τώρα ένας που θα πάρει πρωτοβουλία να μας απαντήσει η να δικαιολογήσει την στάση του συλλόγου?)

Mod