Εορτολόγιο

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κλείνει η εφημερίδα Veto!

Ρολά κατεβάζει η εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ''Veto'', όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο εκδότης της. Το πρωτοχρονιάτικο φύλλο της την ερχόμενη Κυριακή θα είναι και το τελευταίο της.

Η εφημερίδα δεν κατάφερε να προσελκύσει το αναγνωστικό κοινό, που επιθυμούσε. Η κυκλοφορία της βρισκόταν συνεχώς σε φθίνουσα πορεία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε λουκέτο.
Σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση της εφημερίδας επισημαίνει, μεταξύ άλλων:
Η συνέχιση μιας εκδοτικής και δημοσιογραφικής προσπάθειας με τους δικούς μας όρους κατέστη πλέον οικονομικά ανέφικτη. Σε καιρούς δομικής και συνάμα βαθειάς οικονομικής κρίσης του Τύπου και των ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την έκδοση της εφημερίδας χωρίς να παραβούμε τους κανόνες που εμείς θεσπίσαμε. Πλήρης οικονομική και δημοσιογραφική ανεξαρτησία, καμία εξάρτηση από οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα. Κανόνες που ηχούν ως αυτονόητοι αλλά που στο εκδοτικό περιβάλλον αυτού του τόπου δεν είναι.

Ένα ακόμα δημοσιογραφικό ''μαγαζί'' κλείνει εν μέσω κρίσης αφήνοντας στην ανεργία δεκάδες ανθρώπους.
Πηγή : nozz.gr

Tanagranews: Σε καθημερινή βάση ακούμε να κλείνει και από μια εφημερίδα, όλοι στρέφονται πλέον στον ηλεκτρονικό τύπο μέσο δυαδυκτίου.
Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ή ενημέρωση έχει περάσει σε μια άλλη εποχή, που οι ειδήσεις τρέχουν σε πραγματικό χρόνο και χωρίς να έχουν την ταυτότητα τις εξάρτησης από κανέναν.
Εκεί ανήκουν και τα blog, και μάλιστα με μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο αφού καθημερινά  κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους.