Εορτολόγιο

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Στρατηγέ αυτά δεν τα βλέπουμε?

Διανύοντας τον δρόμο Άρμα – Τανάγρα, ο δρόμος μετά τα νέα έργα διαπλάτυνσης βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό και έγινε ποιο ασφαλείς, όμως μου έχει κάνει εντύπωση μια μάντρα που φτιάχτηκε σε ένα σημείο που το μέρος έχει υψομετρική διαφορά.
Δεν ξέρω αν την έφτιαξε ο εργολάβος η ο ιδιοκτήτης αλλά όποιος και να την έκανε πρέπει να είναι το λιγότερο σαχλαμάρας.
Δεν νομίζω να θέλει μυαλό ότι σε αυτό το μέρος οι τσιμεντόλιθοι σε λίγο χρονικό διάστημα και με μια δυνατή βροχόπτωση θα υποχωρήσουν, και αλίμονο σε αυτόν που θα περνάει αυτή την στιγμή από εκεί. Και μετά πάλι τα ίδια, έργα από την αρχή.
 Άσε που οι τσιμεντόλιθοι είναι απαρχαιωμένο υλικό και δεν ενδίκνητε για αυτό το μέρος.   Υπάρχει και το τσιμέντο παιδιά !
Στην συνέχεια φτάνοντας στην Τανάγρα μόλις λίγα μέτρα πριν φτάσεις στο χωριό στο αριστερό μέρος του δρόμου υπάρχει ένα πηγάδι που το έχει αναπλάσει ο Δήμος.
Μεγάλη η ιστορία του στο συγκεκριμένο πηγάδι και μεγάλη  η ηλικία του,  και από ότι ξέρουμε είναι πάνω από 200 χρόνια.
Ένας δημοτικός υπάλληλος δεν βλέπει ότι εκεί κάποιος ανεγκέφαλος έχει πετάξει ένα φορτηγό σκουπίδια?
Όλος ο κόσμος τα βλέπει στο σημείο που είναι, οι υπεύθυνοι τι κάνουν? Η μήπως έχουν στραβωμάρα και δεν ξεχωρίζουν τα σκουπίδια από το πηγάδι?
Ελπίζω να πάρουν θέση στο θέμα και να δούμε θετική ανταπόκριση τουλάχιστον στο θέμα των σκουπιδιών.
Για τα φορτηγά που μεταφέρουν σκουπίδια και τα ξεφορτώνουν όπου βρούνε θα ασχοληθούμε άλλη φορά και με στοιχειά, μιας και αρκετοί με ευαισθησία στο θέμα των σκουπιδιών έχουν πολλά να πούνε για μερικά φορτηγά από Τανάγρα που  μεταφέρουν διάφορα και έχουν μετατρέψει σε χωματερές πολλά σημεία του Δήμου μας.  Υπάρχουν και φωτογραφίες με αποδείξεις, δεν μιλάμε τυχαία.

Mod.