Εορτολόγιο

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010
Ο Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, ήταν φιλοξενούμενος την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 στην εκπομπή «Στέρεα Λόγια» του καναλιού STAR Κεντρικής Ελλάδας που παρουσιάζει ο κ. Θανάσης Μερτζάνης.
Ο κ. Γιαννάκης ανέλυσε και σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τη Βοιωτία και τη Στερεά Ελλάδα.
Ειδικότερα, ο κ. Γιαννάκης καυτηρίασε την αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί τους πολίτες σε απόγνωση και την κοινωνία σε διάλυση. Έμφαση έδωσε στην αντιδημοκρατική τακτική της κυβέρνησης που έφερε στη Βουλή, αιφνιδιαστικά και χωρίς διάλογο, ένα κατεπείγον πολυνομοσχέδιο που αλλάζει δραματικά τη ζωή σε εκατομμύρια  Έλληνες πολίτες.
Ακολούθως, σχολίασε τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου. Αναφέρθηκε στα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Θηβών, στην προωθούμενη συγχώνευση υποκαταστημάτων του ΙΚΑ, στο πρόβλημα του Ασωπού και τις ευθύνες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας, καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.
Η συνέντευξη του κ. Γιαννάκη έκλεισε με την αναφορά του στις ενέργειες που προτίθεται να προβεί από κοινού με τους κυβερνητικούς Βουλευτές του Νομού για τη συνέχιση λειτουργίας των δομών κοινωνικής πρόνοιας που παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.