Εορτολόγιο

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μηνύμα αναγνώστη


Tanagranews:  Ελπίζουμε οι Δημοτικές αρχές να δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον σε αυτό το οδικό πρόβλημα που έχει προκύψει.
Για το ίδιο θέμα μας έκανε αναφορά και οι Ομάδα Ανάδειξης Αγίου Θωμά.

ΟΙΝΟΦΥΤΑ 20/2/2013


Σας στέλνω αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα για να σας αναφέρω ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί  που μετακινούνται  καθημερινά από Άγιο Θωμά προς Οινόφυτα και αντίστροφα,  αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της περιοχής .

Αναφέρομαι και για τους δύο δρόμους  που η κατάσταση τους έχει ως εξής:

1. Από Οινόφυτα προς Άγιο Θωμά  από το ύψος του σιδηροδρομικού σταθμού μέχρι την γέφυρα του Ασωπού ο δρόμος είναι κατεστραμμένος και ειδικά πριν την γέφυρα ανύπαρκτος με μια τεράστια <<φονική λακκούβα>>.

2.Από Οινόφυτα προς διασταύρωση Τανάγρας ( βιομηχανίες)  από το ύψος του σιδηροδρομικού σταθμού έως και την διασταύρωση ο δρόμος είναι σπασμένος με αρκετές λακκούβες και ταλαιπωρημένος από τα αλλεπάλληλα έργα (οτε,φυσικο αέριο,κλπ) καθώς σε πολλά σημεία έχει υποχωρήσει ο μισός στα πλάγια.

Θα το εκτιμούσα πολύ εάν δείχνατε κάποιο έστω και το ελάχιστο ενδιαφέρον για τα παραπάνω προβλήματα, αφού από αυτούς τους δύο δρόμους διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες της περιοχής και εργαζόμενοι στις βιομηχανίες.

Τέλος θα ήταν εύλογο εάν διαβιβάζατε το πρόβλημα στον Περιφερειάρχη και στον Αντινομάρχη Βοιωτίας.


Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ένας κάτοικος.