Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ιστιαία: Την σκότωσε ο γείτονας για μια χούφτα ευρώ!

Η άτυχη γυναίκα εκείνη την ώρα έβλεπε τηλεόραση όταν ο 24 χρονος Αλβανός γείτονας, μπήκε στο σπίτι της στις τέσσερις τα ξημερώματα.

Έσπασε το τζάμι της πόρτας και μπήκε μέσα. Η 80χρονη ηλικιωμένη άκουσε τον θόρυβο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Ο δολοφόνος όμως δεν περίμενε να την βρει ξύπνια και ξαφνιάστηκε όταν την είδε. Με το κασμά που είχε στα χέρια, την πλησίασε και όταν την έπιασε στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε να την χτυπά με μανία στο κεφάλι μέχρι που ξεψύχησε.


Η ίδια έπεσε νεκρή στο κρεβάτι της. Ο δράστης άρχισε να ψάχνει το σπίτι για χρήματα αλλά όταν δεν βρήκε κάτι, πήρε ένα σύρμα, ίδιο με αυτό που πλένουμε τα πιάτα, και άρχισε να καθαρίζει τα αποτυπώματα του και τα αίματα για να μην φανεί σαν δολοφονία.
Η γυναίκα εκείνο το μαρτυρικό βράδυ είχε λεφτά στο σπίτι της αλλά ο 24χρονος Αλβανός δεν έψαξε καλά μιας και τα είχε κρύψει κάτω από τα δύο μαξιλάρια. Η δουλειά της αστυνομίας να φτάσουν στα ίχνη του δράστη δεν ήταν εύκολη υπόθεση μιας και δεν υπήρχαν ίχνη ληστείας.
Ωστόσο ύστερα από συστηματική έρευνα του τοπικού τμήματος και της ασφάλειας Χαλκίδας, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του γείτονα, ο οποίος ομολόγησε ότι είχε σκοπό την ληστεία αλλά πάνω στον φόβο του ότι τον αναγνώρισε η άτυχη γυναίκα, την σκότωσε.

Πηγή