Εορτολόγιο

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκίδα: Ξεκίνησαν τα συσσίτια

Με αφορμή την Kυριακή των Αποκριών, πραγματοποιήθηκε στο πρώην ΠΙΚΠΑ, το πρώτο συσσίτιο του δήμου Xαλκίδας για περίπου 300 άπορους συνδημότες, που ανήκουν σε ευπαθείς κατηγορίες και αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
-Σκέφτονται να το επαναλάβουν.... 
300 άποροι Χαλκιδέοι που ανήκουν σε ευπαθείς κατηγορίες και αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης βρέθηκα στο συσσίτιο.
Ο ΔΟΠΑΧ (Δημοτικός Οργανισμός Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας) αγόρασε το κρέας ενώ εξοικονόμησε το κριθαράκι από μεγάλη εταιρεία ζυμαρικών, το ψωμί από φούρνους της περιοχής και το κρασί από εταιρεία οινοποιίας .
 Η ετοιμασία του φαγητού και η διανομή των πακέτων στους δικαιούχους, έγινε με την εθελοντική συμμετοχή μελών της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Χαλκίδας (ΑΜΛΕΧ). Η πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του ΔΟΠΑΧ, γνωρίζοντας τις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες σ’ αυτήν την μεγάλη κρίση, εξετάζουν τις δυνατότητες που θα μπορούσαν να υπάρξουν ώστε αυτή η προσπάθεια να επαναλαμβάνεται και τακτικότερα και με περισσότερους αποδέκτες.
evia news