Εορτολόγιο

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ρουμάνος ο δολοφόνος του οδηγού ταξί που βρέθηκε στο Σχηματάρι.

Ύστερα από έρευνες των αστυνομικών, συνελήφθη ο δολοφόνος που σκότωσε τον ταξιτζή από την Χαλκίδα. Για όσους δεν θυμούνται την υπόθεση πριν από ένα μήνα, μαχαίρωσαν τον άτυχο άντρα.
Από την συστηματική και μεθοδική αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος συνελήφθη χθες (23-02-2012), μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της 21-01-2012, ο 35χρονος Ρουμάνος επιβιβάσθηκε στο TAXI του 57χρονου στη Χαλκίδα και κινήθηκαν με κατεύθυνση προς Οινόη.
Σε αγροτική περιοχή του Σχηματαρίου, ο 57χρονος στάθμευσε το όχημα του και ακολούθησε έντονη λογομαχία και πάλη μεταξύ τους. Στη συνέχεια βγήκαν από το όχημα, όπου υπήρξε νέα πάλη μεταξύ τους, όπου ο 35χρονος αφού κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό, στη κοιλιά και στα χέρια, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Ακολούθως, φεύγοντας, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο του. Ο 35χρονος, συνελήφθη χθες (23-02-2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με ένταλμα του κ. Ανακριτή Θηβών και διατάχθηκε η προσωρινή κράτησή του. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.