Εορτολόγιο

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

ίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, Ελληνίδες και Ελληνες

Μπροστά στην άθλια λαίλαπα, που όμοιά της δεν γνώρισε ο ελληνικός λαός ούτε στην βάρβαρη γερμανική κατοχή, η μόνη λύση είναι η κοινωνική αυτό-οργάνωση και η αντίσταση. Η λαϊκή κοινωνική πράξη θα ακυρώσει την βαρβαρότητα και θα εκμηδενίσει την θεσμική ισχύ των βαρβάρων. Η λαϊκή κοινωνική πράξη θα ακυρώσει τους νόμους και τα μέτρα τους και θα γεννήσει γνήσιους θεσμούς της κοινωνικής δημοκρατίας.

Ως κίνημα του λαού, ως συλλογικότητα ελεύθερων σκεπτόμενων ανθρώπων, προχωρήσαμε στην πρόταση που σας επισυνάπτουμε και σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε και να την διαδίδετε διαρκώς και με κάθε μέσο.

Καλούμε τους εργοδότες να μην εφαρμόσουν τα μέτρα του μνημονίου.
Δίνουμε το βήμα στους πολίτες και συγκεντρώνουμε στο http://ktergodosia.wordpress.com/ , τα στοιχεία των εργοδοτών που εφαρμόζουν τα βάρβαρα μέτρα.
Σε αυτούς τους εργοδότες λέμε όχι. Αποφεύγουμε τα προϊόντα τους. Δεν κάνουμε χρήση των υπηρεσιών τους.
Στον ίδιο ιστοχώρο συγκεντρώνουμε τα στοιχεία των εργοδοτών που εθελοντικά δεν εφαρμόζουν το μνημόνιο. Αυτούς τους τιμάμε και τους προτιμάμε σε ό,τι αγοράζουμε, σε όποια υπηρεσία έχουμε ανάγκη.

Σε εμάς όλους, σε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες μένει η επιμονή στην προσπάθεια, η επιμονή στην διάδοση της ιδέας, η επιμονή στους συλλόγους και συλλογικότητες στις οποίες μετέχουμε για να μπουν στο http://ktergodosia.wordpress.com/ ή να δηλώσουν με e-mail στο  laikokinima@hotmail.gr   την συμμετοχή τους. Οσες και όσοι έχουν ηλεκτρονικά μέσα είναι καλό να το έχουν σε περίοπτη θέση (σας στέλνουμε το σήμα της κίνησης για να το κάνετε link). Οσες και όσοι έχουν e-mail ή χειρίζονται μέσα κοινωνικής δικτύωσης ας το στείλουν παντού. Οσες και όσοι έχουν επαφή ή σχέση με τον τύπο ας πιέσουν για να γίνει ευρύτερα γνωστό.
Στο χέρι μας είναι να γιγαντωθεί και να συμμετάσχουν όσοι περισσότεροι, πρόσωπα και συλλογικότητες γίνεται. Ηλθε η ώρα για την αντεπίθεση του λαού, την αντεπίθεση της κοινωνίας. Είναι στο χέρι μας να είναι νικηφόρα.

Σας καλούμε όλες και όλους σε συμμετοχή

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Η  Δ.Ε. του Λαϊκού Κινήματος

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ