Εορτολόγιο

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Εκλεβαν καλώδια χαλκού από εγκαταστάσεις της ΔΕΗ

Συνελήφθησαν, χθες  το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τέσσερις ROMA, εκ των οποίων τρεις άνδρες ηλικίας 21, 17 και 16 ετών καθώς και μία 29χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα άτομα που περιφέρονταν ύποπτα έξω από περιφραγμένο χώρο, ιδιοκτησίας της ΔΕΗ, στη Λιβαδειά και τα προσήγαγαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω δράστες λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από τον χώρο των εγκαταστάσεων, τμήμα καλωδίων χαλκού παροχής ρεύματος, μήκους 3,5 μέτρων και αξίας 150 ευρώ, καθώς και ποσότητα καλωδίων τα οποία προορίζονταν για καταστροφή.
Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καλώδια, τα οποία οι δράστες είχαν κρύψει επιμελώς σε κοντινή απόσταση από το σημείο της κλοπής και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΗ.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ από τους τέσσερις συλληφθέντες η 29χρονη και ο 21χρονος οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Πηγή