Εορτολόγιο

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος» μέσα στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεών του για τη περίοδο 2013, και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Θηβαίων και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήβας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα φιλοξενήσει στην πόλη της Θήβας την 17η Έκθεση Γελοιογραφίας Λαφυστίου με τίτλο: «Ζωή, Χαρτί & Μολύβι», από την Παρασκευή 17 ως την Κυριακή 19 Μαΐου.
Στην Έκθεση συμμετείχαν διακεκριμένοι γελοιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι, με λεπτό και δριμύ ύφος διακωμώδησαν τη σημερινή πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Τιμώμενος δημιουργός της 17ης Έκθεσης Γελοιογραφίας ήταν ο Γιάννης Λογοθέτης (Λογό).
 Η φιλοξενία της έκθεσης στην πόλη της Θήβας πραγματοποιείται κατόπιν της ευγενικής παραχώρησής της από το Δήμο Λεβαδέων και τον Μορφωτικό Σύλλογο του Λαφυστίου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
 
Εγκαίνια: Παρασκευή 17 Μαΐου, Ώρα: 20.00
Διάρκεια: Παρασκευή 17 ως Κυριακή 19 Μαΐου 2013
Χώρος: Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων, Αίθουσα «Σεμέλη»
Ώρες λειτουργίας: 19.30 – 21.30
Είσοδος: ελεύθερη.
 
Η 17η Έκθεση Γελοιογραφίας διοργανώθηκε από τον Δήμο Λεβαδέων, τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων και τον Μορφωτικό Σύλλογο Λαφυστίου, και πραγματοποιήθηκε στο Λαφύστι Λειβαδιάς από 26 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου 2011.
 
 
Μετά τιμής,
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
 
Αναστασίου Ειρήνη
 
Μαρία Φουστανελλά