Εορτολόγιο

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία για το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου

Υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος εν μέσω οικονομικής κρίσης
Σ' αυτήν την δύσκολη περίοδο της χώρας που όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες από τον πρώτο έως τον τελευταίο έχουν κάνει σημαντικές θυσίες κάποιοι συνεχίζουν να σπαταλούν το Δημόσιο χρήμα προς όφελος τους.
Οι κρατούμενοι των Αστυνομικών Τμημάτων δικαιούνται από τον Νόμο και λαμβάνουν σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα το χρηματικό ποσό των 5,87 ευρώ για την σίτιση τους καθημερινά. Τα χρήματα αυτά του Δημοσίου ουδέποτε δίνονται στο Α.Τ. Σχηματαρίου στους κρατουμένους του (που κάθε μήνα είναι από 6 έως 10 άτομα). Δαπάνη όμως που γίνεται με εικονικά παραστατικά και εικονικές υπογραφές κρατουμένων από το συγκεκριμένο Α.Τ. εγκρίνεται κάθε μήνα από τις προϊστάμενες Υπηρεσίες. Που πηγαίνει αυτό το δημόσιο χρήμα (5,87 ευρώ χ 365 μέρες για κάθε ένα κρατούμενο) την στιγμή που η σίτιση τους γίνεται από κοντινή στρατιωτική αεροπορική βάση της περιοχής δίχως δίχως χρηματικό αντίτιμο.
Με τι χρήματα έγινε η πρόσφατη ανακαίνιση του ανωτέρω Α.Τ. ;;;; (βάψιμο, καινούρια καθίσματα κλπ)
Γιατί λατομείο της περιοχής συνεχίζει την λειτουργία του ενώ η άδεια του έχει λήξει εδώ και ένα χρόνο;;; Μήπως ο ιδιοκτήτης του είναι ο βασικός χορηγός των ΄΄ τραπεζιών ΄΄ με αρνιά που έγιναν στην εν λόγω Υπηρεσία κατά την διάρκεια των εκλογών;;; Γιατί γνωστή εταιρεία εκρηκτικών της περιοχής πληρώνει λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων και υπηρεσιών INTERNET του Α.Τ. Σχηματαρίου;;;;
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν και θα παρουσιαστούν σε γνωστή εβδομαδιαία εκπομπή της τηλεόρασης στην οποία είμαστε καλεσμένοι από την στιγμή που δημοσιεύσαμε τα παραπάνω στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε να ελέγξετε μέχρι τότε τις καταγγελίες μας για να μην χρειαστεί να προβούμε στην περαιτέρω δημοσίευση αυτών. Το εν λόγω Α.Τ. όπως θα γνωρίζεται και στο παρελθόν είχε απασχολήσει και όχι αδίκως την Υπηρεσία σας.Απ' ότι φαίνεται όμως κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδια με την πλάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τέλος σας αποστέλλουμε και έγγραφο με την έγκριση της δαπάνης σίτισης του μήνα Οκτωβρίου.Τα ίδια και παραπάνω ποσά εγκρίθηκαν και τους προηγούμενους μήνες και έτη.Που πηγαίνει όλο αυτό το χρήμα;;;;;



Tanagranews :  Άλλη μια αναδημοσίευση από το Θήβα press για ένα λεπτό θέμα που αφορά το αστυνομικό τμήμα Σχηματαρίου.
http://thiva-press.blogspot.com/2010/12/blog-post_01.html