Εορτολόγιο

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Θεωρούν πως είμαστε εντελώς ηλίθιοι;

Tης Μαριάννας Τσήπα
Την τιμητική τους έχουν οι δύο ηλικιωμένοι, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αγωνιστές της αποκάλυψης του σκανδάλου siemens, αλλά και πρώτοι μεταξύ πρώτων, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία-φιάσκο στη βουλή για το υποτιθέμενο σκάνδαλο!
Η εισηγήτρια στην εξεταστική της Siemens που καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι, περιφερόμενη από κανάλι σε κανάλι (ήξεραν γιατί την έβαλαν) & ο αντιστασιακός Πρόεδρος της Επιτροπής με την εταιρεία Brodyn ΕΠΕ και τις επί 25ετία συμβάσεις της με την ΟΠΑΠ Α.Ε. (που κι αυτόν ήξεραν γιατί τον έβαλαν)!
Οι κ.κ. Αηδόνης Χρήστος, Κεγκέρογλου Βασίλειος, Νικητιάδης Γεώργιος, Οικονόμου Παντελής, Ρήγας Παναγιώτης, μεταξύ άλλων, υπουργοποιήθηκαν παρακαλώ!
Και για να μην αδικούμε τους υπόλοιπους αστέρες του κοινοβουλευτισμού, της απόδοσης δικαιοσύνης και της πλήρους διερεύνησης σκανδάλου (που οι ίδιοι αποφάσισαν ότι δεν ήταν σκάνδαλο), που θα έφερναν πίσω τα κλεμμένα, όλοι οι βουλευτές του γΑΠ στην Επιτροπή για τη Διαφάνεια και απόδοση ευθυνών: Αηδόνης Χρήστος, Βαλυράκης Ιωσήφ, Γρηγοράκος Λεωνίδας, Κεγκέρογλου Βασίλειος, Μακρυπίδης Ανδρέας, Νικητιάδης Γεώργιος, Οικονόμου Παντελής, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Ρήγας Παναγιώτης, Τσόνογλου – Βυλλιώτη Βασιλική (αλφαβητικά, για να τους θυμηθούν στις εκλογικές τους περιφέρειες αν τολμήσουν να είναι εκ νέου υποψήφιοι, γιατί το καλοκαίρι μάλλον θα πάνε διακοπές σε άλλα μέρη, εξωτικά και μαγικά, αλλά μακριά από τους πολίτες)


Link απο τον αναγνώστη Δημήτρη.
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/07/blog-post_4495.html