Εορτολόγιο

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μήνυμα Αναγνώστη

Στον πρώην Δήμο Οινοφύτων, εργάζονται στο τμήμα Αλλοδαπών, εδώ και 8 περίπου χρόνια, δυό γυναίκες υπάλληλοι, Η μία μάλιστα με πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου. Κυρίες, με όλη τη σημασία της λέξης. Τις λέω Κυρίες, όχι επειδή τις ξέρω, αλλά διότι διαπιστωμένα κάνουν τη δουλειά τους καθημερινά, αθόρυβα, με αξιοπρέπεια, χωρίς να «γλύφουν», χωρίς να την «κοπανάνε» και κυρίως, ενώ «τρώνε όλη τη βρώμα», με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, χωρίς να τα ΠΑΙΡΝΟΥΝ !!!
Οι συγκεκριμένες υπάλληλοι έχουν σύμβαση αορίστου χρόνου στην καθαριότητα. Εκεί που ανήκει μεγάλο τμήμα υπαλλήλων όχι μόνο αυτού του Δήμου αλλά όλων των Δήμων της χώρας. Εκεί π.χ. ανήκει μία υπάλληλος του Παιδικού Σταθμού, εκεί ανήκει η υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου, ένας τεχνικός του Διυλιστηρίου, κ.α.
Υπερασπίζομαι αυτές τις γυναίκες γιατί μαθαίνω ότι στα συμβούλια του νέου Δήμου μας, προτείνεται με λυσσαλέα μανία από τον νυν σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Οινοφύτων, να βγούν αυτές οι υπάλληλοι στην καθαριότητα, και μάλιστα πίσω από την σκουπιδιάρα, διότι λέει «εκεί ανήκουν». Το αστείο είναι ότι, όπως ο ίδιος δήλωσε ενώπιον όλων και του Δημάρχου, ΑΥΤΟ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ προεκλογικά!!! Αναρωτιέμαι σε ποιούς έταξε κάτι τέτοιο. Και μάλιστα για αυτές τις συγκεκριμένες υπαλλήλους.που τις «έχωσαν» να κάνουν μια δουλειά, σε θέση που ΟΛΟΙ οι διοικητικοί αρνούνται να πάνε, αφού θεωρείται «βρώμικη» και «δυσμενής»!!!
Γιατί αυτές συγκεκριμένα κύριε ?
Μήπως επειδή αυτές ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ;;;
Μήπως επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ;;;
Μήπως επειδή ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ο κάθε αιρετός ή κτηματίας ή γουρουνάς φίλος σας, για να βγάλουν χαρτιά στον όποιο παράνομο αλλοδαπό απασχολούν, αυτές ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ;;;
Τέτοιες υπαλλήλους, που ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ κάνουν το αυτονόητο, αυτό που δηλαδή ζητάμε να κάνουν κι οι υπόλοιποι, αντί να τις εκτιμάτε, εσείς τις ΔΙΩΚΕΤΕ !!!
ΚΡΙΜΑ !!!
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ δεν θα έβλαπτε κύριοι !!! 

Tanagranews: Το όνομα του κυρίου αντιδημάρχου είναι στην διάθεσή μας, πολύ σημαντική η καταγγελία του φίλου από τα Οινόφυτα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι δίκαιη και συνεπής στις δεσμεύσεις της.
Φυσικά το blog μας είναι ανοιχτό σε κάθε επιθυμία από τον κύριο αντιδήμαρχο η δημοτική αρχή για απάντηση στο θέμα.