Εορτολόγιο

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Οι λαθρομετανάστες στο μέγαρο…και οι Έλληνες άστεγοι στα παγκάκια!

Όπως λέει και η επικεφαλίδα έχουμε την εντύπωση ότι τα ισοπεδώσαμε όλα σε αυτό το κράτος, αν έχει  υπομείνει έστω και λίγο από αυτό.

Μέρες τώρα γεμίσαμε παράθυρα από αναλυτές, χορτάσαμε γνώμες από ειδικούς και μη, οι δημοσιογράφοι τα ξέρανε όλα, τους πρυτάνεις τους έπνιγε το δίκιο….και η Ελληνική πολιτεία  απλά κοιτούσε ανήμπορη τα τεκταινόμενα, και τα χάλια μας να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

«Διεκδικούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα μας» Το ακούσαμε και αυτό! Από ποιους? Από ανθρώπους που εισέβαλαν παράνομα στην  Ελλάδα, εγκατασταθήκαν παράνομα, και κατέλαβαν παράνομα ένα πανεπιστήμιο!
Και δεν φτάνει αυτό, υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που τους υποστηρίζει και τους μεταφέρει μάλιστα μέσα στην Ελλάδα λες και πάνε εκδρομή!
Παρόλο που υπάρχει νόμος για τους λαθρομετανάστες και μάλιστα με πάνω από πέντε χρόνια φυλάκιση σε αυτούς που τους υποθαλφτούν, το κράτος αποφάσισε να μην πάει κόντρα στο κίνημα και να δείξει «χαρακτήρα» στους υποκινητές και σε αυτούς τους αριστεριστές που δηλώνουν  αλληλέγγυοι και σαχλαμάρες.

Τους χαϊδέψαμε κιόλας και τους βάλαμε και σε μέγαρο με μαρμάρινα πεζούλια και ξύλινα πατώματα, και μάλιστα τους ρωτήσαμε αν τους αρέσει και το κτήριο αλλιώς να τους βρούμε άλλο…..για εστίαση με μεσογειακή κουζίνα ξεχάσαμε να κάνουμε παζάρια μήπως και τους ενδιέφερε τους ανθρώπους!
Ένας αλληλέγγυος όμως δεν πετάχτηκε και να πει, «ρε σεις ,εγώ θα πάρω δυο στο σπίτι μου, αμαρτία να μην έχουν που να μείνουν». Και τρεις να πάρει άλλος και τέσσερις άλλος και ούτο καθεξής….αλλά δεν γίνετε, θέλουν όλοι να γίνουν ήρωες με θυσίες άλλων.
Και την ίδια ώρα σε διπλανές συνοικίες η και τρία στενά δίπλα, υπάρχουν Έλληνες χωρίς στέγη και για αυτούς δεν υπάρχουν  «αλληλέγγυοι» και κόσμος να ενδιαφέρεται, λες και είναι ζώα όπως λένε και οι αριστεροί για τους λαθρομετανάστες.

Και τώρα έχουμε αρχίσει άλλη καραμέλα στο στόμα να πιπιλάμε….που θα τους πάμε, που θα τους υποδεχόμαστε, και σε τι συνθήκες θα μένουν.
«Να τους πάμε στην Ριτσώνα» θα πεταχτεί ένα πουλάκι και θα πει, όχι, δίπλα στο δικό του σπίτι αλλά στο δικό μας.
Αναμένουμε μέχρι να μάθουμε νεότερες πληροφορίες και θα σας ενημερώσουμε αμέσως, μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με τους λαθρομετανάστες και τους  αλληλέγγυους φίλους τους.

 Mod.