Εορτολόγιο

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μαθητές από τα Σκούρτα στο 5ο Γυμνάσιο Θήβας….

Εκπαιδευτική απόδραση, εκτός Σκούρτων, πραγματοποίησαν οι μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ του Δημοτικού Σχολείου , μεταβαίνοντας στο 5ο Γυμνάσιο Θήβας μαζί με τις δασκάλες, τους δασκάλους τους και τον Δ/ντή τους Η. Τραμπάκουλο.
Εκεί, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα περιβαλλοντικής που υλοποιούν οι μαθητές της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 5ου Γυμνασίου για την σχολική χρονιά 2010-11 με θέμα: "ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" .
Είδαν την έκθεση ζωγραφικής των μαθητών με θέμα "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ", στην Σχολική Βιβλιοθήκη έπαιξαν στο πρόγραμμα «Μαθαίνω πως να μαθαίνω», ταξίδεψαν στους δύο προηγούμενους αιώνες, επισκεπτόμενοι τις τρεις αίθουσες λαογραφίας, που υπάρχουν στο χώρο του Σχολείου και φεύγοντας πέρασαν από το Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου είδαν το οικολογικότερο μέσο μεταφοράς κι ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για τα τρένα.
«Συγχαρητήρια στους φωτισμένους εκπαιδευτικούς! Είναι τυχεροί οι μαθητές τους» τονίζουν ο Δ/ντής του 5ου Γυμνασίου Θήβας Α. Μπουλίος και η η υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης Π. Παπαγεωργίου, ευχαριστώντας μαθητές κι εκπαιδευτικούς για την επίσκεψη κι ευχόμενοι «να είναι πάντα δημιουργικοί»