Εορτολόγιο

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ληστεία στο Αλιβέρι

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών ένοπλης ληστείας σε βάρος 35χρονου ημεδαπού στο Αλιβέρι Ευβοίας
Οι δράστες επιβαίνοντας σε Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο, έκλεισαν τον δρόμο στο όχημα του 35χρονου και με την απειλή όπλων του απέσπασαν χρηματικό ποσό
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 26-10-2012 το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Ειδικότερα σήμερα περίπου στις 11:30΄ το πρωί, οι δύο δράστες, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο και φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα και κουκούλες τύπου full face, έκλεισαν τον δρόμο στο όχημα του 35χρονου, ο οποίος είχε λίγο πριν προβεί σε ανάληψη χρημάτων από υποκατάστημα τράπεζας στο Αλιβέρι και κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς την πόλη της Χαλκίδας.
Στη συνέχεια οι δράστες με την απειλή πιστολιών τον ακινητοποίησαν και του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (9.000) ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ έχουν συγκροτηθεί συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.
Πηγή