Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο τύπου



Την Δευτέρα 15-10-2012 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη σύσκεψη εργασίας, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη, στα πλαίσια της ασκούμενης εποπτείας επί του Οργανισμού Κωπαϊδος, παρουσία των Βουλευτών κ. Ι. Καράμπελα, Ανδ. Κουτσουμπα και Ι. Σταθά,  και των  Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Σταμάτη Καπελέρη και Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας κ. Κων/νου Μπακομήτρου,  με θέμα την λειτουργία του Οργανισμού, με αφορμή έγγραφο του Διοικητικού Συμβουλίου, που γνωστοποιεί την αποχώρηση στο επόμενο διάστημα, μεγάλου αριθμού διοικητικού και τεχνικού προσωπικού και  κατά συνέπεια την δυσλειτουργία του.

Διαπιστώθηκε από όλους τους συμμετέχοντες, ότι η εξέλιξη, αυτή θα είναι αρνητική για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού και την παροχή υπηρεσιών στους κληρούχους.
Αποφασίσθηκε η συντονισμένη  παρέμβαση με την άμεση ανάδειξη της σοβαρότητας του προβλήματος, στα αρμόδια Υπουργεία, που έχουν και την ευθύνη, για να ζητηθεί, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους η κατεπείγουσα αντιμετώπιση και επίλυση του ανακύψαντος θέματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ   ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ