Εορτολόγιο

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Στυγερό έγκλημα συγκλονίζει την Ηλεία

Στυγερό έγκλημα κοντά στη γέφυρα των Άσπρων Σπιτιών στον ποταμό Αλφειό - Ο δολοφόνος αναζητείται από κατοίκους και αστυνομικούς... 

Οι απειλές που άκουσαν το πρωί της Τρίτης να ξεστομίζονται από έναν 54χρονο, κανείς από τους κατοίκους του χωριού δεν πίστευε ότι μπορεί να γίνουν πράξη.

Ένας 43χρονος έπεσε νεκρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις σφαίρες συγχωριανού του, σε συμπλοκή που έγινε κοντά στη γέφυρα των Άσπρων Σπιτιών στον ποταμό Αλφειό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο φερόμενος ως δράστης ακολούθησε τον 43χρονο που οδηγούσε το μηχανάκι του, τον χτύπησε από πίσω και στη συνέχεια ήλθαν στα χέρια. Τα ίχνη από αίμα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του δράστη μαρτυρούν στοιχεία που ερευνούν οι Αρχές. Ο 43χρονος βρέθηκε πυροβολημένος πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο και ξεψύχησε δίπλα στον πατέρα του και συγχωριανούς του.
Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο από τον πατέρα του που ακλουθούσε με το τρακτέρ σε κοντινή απόσταση, μέσα σε ένα αγροτικό δρόμο. Ο φερόμενος δράστης μετά την συμπλοκή εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.
Πηγή