Εορτολόγιο

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Νέο Προεδρείο και Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Τανάγρας

Σήμερα, Κυριακή 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Θεοφανείων, ορίστηκε το νέο Προεδρείο στο Δήμο Τανάγρας με τον κ. Γεώργιο Στέρπη να διαδέχεται τον κ. Γιάννη Γκίνη στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, με Αντιπρόεδρο την κα Μαρία Νίκα και Γραμματέα τον κ. Λάζαρο Μαυράκη.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την ανάδειξη των νέων Αντιδημάρχων που θα προεδρεύουν και των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής, με τον κ. Αντώνη Κανέλλο στην θέση του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, με μέλη τους κ.κ. Γιάννη Γκίνη, Ιωάννη Αναστασίου και Βασίλη Βλάχο από την συμπολίτευση, και τους κ.κ. Βασίλη Αρκούδα και Γεώργιο Χρήστου από την αντιπολίτευση.

Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ορίστηκε ο κ. Κόκκαλης Γεώργιος με μέλη τους κ.κ. Βασίλη Περγάλια, Απόστολο Καψάλη, Αθανάσιο Αικατερίνη και Μιχάλη Κουρουτό από την συμπολίτευση, με πρόταση για μέλη από την αντιπολίτευση τους κ.κ. Μπούστρα Θεοφάνη και Λάζαρο Μαυράκη με αναπληρωματικούς τους κ.κ. Γιώργο Βουγέση και Νίκο Πέτρου, πρόταση που βρήκε αντίθετο τον κ. Βουγέση, ο οποίος ζήτησε μυστική ψηφοφορία για τη θέση του μέλους.
Στη μυστική ψηφοφορία που έγινε στη συνέχεια, ψήφισαν 20 παρόντες Δημοτικοί Συμβούλοι, και βρέθηκαν, ένα λευκό και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο το οποίο πρότεινε σαν μέλος της επιτροπής... τον αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Κυριάκου. Η τελική καταμέτρηση των ψήφων έδειξε: 14 ψήφοι υπέρ Γεωργίου Βουγέση, 13 Θεοφάνη Μπούστρα και 9 Λάζαρου Μαυράκη, και ανέδειξε τακτικά μέλη τους δύο πρώτους με τους κ.κ. Λάζαρο Μαυράκη και Χρήστο Αντωνίου αναπληρωματικά.
Ευχόμαστε στους Δημοτικούς Συμβούλους που ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα, καλή δύναμη στο έργο τους.