Εορτολόγιο

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μήνυμα αναγνώστη.

Διανομή τροφίμων στο Δήλεσι.

Την Πέμπτη 26/7, η Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας μοίρασε δωρεάν περίπου 5 τόνους τρόφιμα σε Έλληνες ανέργους, χαμηλοσυνταξιούχους και πολυτέκνους στο Δήλεσι Βοιωτίας. Με τις ιδιαίτερες συνθήκες της μικρής επαρχιακής κοινωνίας, δεν προβάλαμε ιδιαίτερα την διανομή και δεν περιμέναμε ότι θα περνούσαν σχεδόν διακόσιες (200!) οικογένειες σε διάστημα 1,5 ώρας! Η υπερηφάνεια των Ελλήνων δεν επιτρέπει ακριβείς εκτιμήσεις για το μέγεθος και την οξύτητα των αναγκών τους.    

Δώσαμε μεγάλη προσοχή για να μην θιγεί η αξιοπρέπεια των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας, αποφεύγοντας τις ουρές και τα σπρωξίματα, με το να υπάρχουν μέλη μας που τους υποδέχονταν σε διάσπαρτα σημεία, που συζητούσαν μαζί τους, κατέγραφαν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και πήγαιναν τα τρόφιμα στα οχήματα ηλικιωμένων και αρρώστων. Φροντίσαμε ώστε οι ποσότητες να είναι αξιόλογες για μια οικογένεια, προσφέροντας στον κάθε Έλληνα από: 15 κιλά πατάτες, 8 κιλά ντομάτες, 8 κιλά μελιτζάνες, πιπεριές, αγγούρια, καρότα και από μία καρτέλα αυγά.   

Πολλοί μας είπαν, δακρυσμένοι, ότι είμαστε οι μόνοι που τους νοιαστήκαμε χωρίς να ελέγχουμε την πολιτική τους τοποθέτηση, χωρίς να ζητάμε "αντάλλαγμα" πολιτικής στήριξης. Ακόμη περισσότεροι μας πληροφόρησαν ότι "καλοθελητές" κομμάτων της αριστεράς τους απέτρεπαν απ' το να έρθουν, προσπαθώντας να τους πείσουν ότι "οι φασίστες δίνουν χαλασμένα τρόφιμα για να σας δηλητηριάσουν"!!! Η ανηθικότητα, η μοχθηρία και ο πολιτικαντισμός των "ανθρωπιστών" της αριστεράς σε νέο ρεσιτάλ, που προκαλεί αηδία.

Οι δράσεις μας για την ανακούφιση των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας θα συνεχιστούν αμείωτες. Η αλληλεγγύη είναι η άμυνά μας απέναντι σε όσους επιδιώκουν την εξαθλίωση του λαού μας. Οι Χρυσαυγίτες δείχνουμε τον δρόμο και καλούμε όλους τους πολιτικούς χώρους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας, αντί να το κρύβουν ή να το διαβάλλουν. Η επιβίωση και η ανάταση του Έθνους των Ελλήνων είναι σημαντικότερη όλων.  

http://offer2people.blogspot.gr/2012/07/blog-post_27.html