Εορτολόγιο

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ο 47χρονος Έλληνας, που πυροβόλησε 40χρονο Πακιστανό στον Αγ. Θωμά.

Τέσσερις μέρες μετά τους πυροβολισμούς εναντίον 40χρονου Πακιστανού παραδόθηκε στην Ασφάλεια Θήβας ο δράστης, ένας 47χρονος Έλληνας, τον οποίο οι αστυνομικοί αναζητούσαν προκειμένου να τον συλλάβουν.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο 47χρονος διαπληκτίστηκε, λόγω προσωπικών διαφορών, με τον 40χρονο Πακιστανό και τον πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Άγιος Θωμάς το απόγευμα της Πέμπτης 23 Αυγούστου  Το πρωί της Δευτέρα 27 Αυγούστου ο 47χρονος παρουσιάστηκε στα γραφεία της Ασφάλειας Θήβας και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.
Μετά την παράδοσή του, υπέδειξε στους αστυνομικούς το χώρο στον οποίο είχε αποκρύψει το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα. Οι αστυνομικοί μετέβησαν σε αγροτική τοποθεσία, στην περιοχή του Αγίου Θωμά Βοιωτίας, όπου βρήκαν το κυνηγετικό όπλο καθώς και δύο κάλυκες φυσιγγίων αυτού. 
Ο συλληφθείς, ο οποίος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος οδηγήθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θήβας.