Εορτολόγιο

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
                                       ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΘΗΒΑΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΣΚΗΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,ΕΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.


ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ Η’ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΘΗΒΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΟΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΙ  ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣΤΩΝ ΠΑΡΕΧΩΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΟΥ ΘΗΒΑΣ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΘΗΒΩΝ. ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 35 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
                                                ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΘΗΒΑΣ

                                         ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                             ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ