Με την παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε  για 8η χρονιά η αναβίωση του Μικρασιατικού εθίμου "ΒΑΡΒΑΡΑ" προς τιμή της Αγ. Βαρβάρας την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου (παραμονή ). Η εκδήλωση προγραμματίστηκε για την πλατεία του Συνοικισμού αλλά ουσιαστικά η Μικρασιατική Γωνιά της Αθηνάς Παπαγεωργίου έγινε πολύ μεγάλη και χώρεσε όλους τους φίλους και τα μέλη. Για όλους όσους πέρασαν και παραβρέθηκαν προσφέρθηκαν  τα βάρβαρα που ετοιμάστηκαν από νωρίς το απόγευμα από τα μέλη του Δ.Σ.  αλλά και τα γλυκά και τους λουκουμάδες που ετοίμασαν οι γυναίκες της Ένωσης  με την ευχή να έχουμε ΜΕΛΙ & ΓΑΛΑ στην στράτα μας και στο μέλλον της πόλης και της πατρίδας μας.
 
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του νέου και δυναμικού Δ.Σ. σε όλους όσους συμμετείχαν . Ιδιαίτερα στις κυρίες που παρασκεύασαν τον γλυκό χυλό που ευχαρίστησε όλους που το γεύτηκαν : Μαρία Μίχα , Μαρία Βαλμά – Δελαβέκουρα , Μαρία Καρβελά , Ηρώ Καστανιά , Βαγγελίτσα Παναγιωταρά , Νίκη Μπαμπούκου.
 
Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Χατζησταμάτη και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Ο.Θ. Δημήτρη Κουτσοδήμο για την σημαντική βοήθεια τους .
 
Ευχαριστούμε το οινοποιείο Αθανασίου Ζαχαρία για την προσφορά του σε τσίπουρο και το οινοποιείο του Μενέλαου Καραμαγκώλη για την προσφορά του σε κρασί. Ευχαριστούμε την Ελευθερία & Κώστα Κόλλια για τους υπέροχους λουκουμάδες και τις κυρίες που προσέφεραν γλυκά : Ντίνα Σάλτα , Σοφία Διακοπούλου, Χρυσάνθη Στρατέλου, Ευαγγελία Σκυριανού, Μέλπω Δάβαρη, Θάλεια Μπουσιού, Βούλα Ανδριανού, Γιαννούλα Αραπίκου, Αγνή Δεληκωνσταντίνου, Βαρβάρα Παναγιωτίδου, Φωτεινή Τσεσμελή, Βούλα Βουγιούκα, Μαρία Παναγιωταρά .