Εορτολόγιο

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Θήβα : Σύλληψη για καλώδια χαλκού

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός για κλοπή καλωδίων χαλκού στη Θήβα Βοιωτίας
Κατασχέθηκαν καλώδια χαλκού, μήκους - 40 - μέτρων και ένας κόφτης μετάλλων
Αναζητούνται ακόμη τρεις (3) συνεργοί του, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αστυνομικές Αρχές

Συνελήφθη, χθες (11-11-2012) το πρωί στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 29χρονος ημεδαπός ROMA, σε βάρος του οποίου αλλά και ακόμη τριών (3) συνεργών του, επίσης ημεδαπών ROMA, ηλικίας 18, 15 και 14 ετών αντίστοιχα, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή καλωδίων χαλκού.


Ειδικότερα χθες το πρωί οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν τον 29χρονο να κινείται πεζός σε περιοχή της Θήβας και μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία κουλούρα καλωδίου χαλκού μήκους (40) περίπου μέτρων και ένας κόφτης μετάλλων.

Από την μεθοδική αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 29χρονος δράστης, μαζί με τους τρεις συνεργούς του, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα χθες το πρωί τα ανωτέρω καλώδια, αξίας (400) ευρώ, από ανενεργό εργοστάσιο που βρίσκεται επί της Επαρχιακής Οδού Θηβών – Λιβαδειάς και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών του 29χρονου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πηγή