Εορτολόγιο

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητο στη Θήβα Βοιωτίας

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν σε αγροτική περιοχή του Πυρίου Θηβών, για κλοπή και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα 
 Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απομάκρυνση του οδηγού, εισήλθαν στο όχημά του και απέσπασαν χρηματικό ποσό 

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κλοπή σε βάρος 59χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ. Φ. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε ατις (04-11-2012) το απόγευμα στη Θήβα Βοιωτίας.
Συνελήφθησαν, μετά από ευρείες αναζητήσεις, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 34 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα. Ειδικότερα το ίδιο απόγευμα, οι δύο δράστες εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απομάκρυνση του 59χρονου οδηγού, ο οποίος είχε σταθμεύσει προσωρινά το όχημά του επί της 1ης χ/θ της Επαρχιακής οδού Θηβών – Λιβαδειάς, εισήλθαν σε αυτό και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ. Ο 59χρονος επιστρέφοντας στο όχημά του αντιλήφθηκε τους δράστες, οι οποίοι τράπηκαν πεζή σε φυγή.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στους οποίους καταγγέλθηκε το περιστατικό από τον παθόντα, ενήργησαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν τους δύο δράστες σε αγροτική περιοχή του Πυρίου Θηβών, πλησίον των σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε. και να τους συλλάβουν.
Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τον 59χρονο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει από το όχημά του και του αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.