Εορτολόγιο

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Είπα να φύγω… αλλά θα μείνω….

 Στις τάξεις του ΠΑ.Σο.Κ. και πάλι ο Βασίλης Τόγιας
Αποδέχθηκα την πρόσκληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου για επανένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.  Θεωρώ ότι αποτέλεσε ενωτική κίνηση που ωφελεί την παράταξη και υπηρετεί την αναγκαιότητα ενός μεγάλου και πολυσυλλεκτικού κόμματος που σέβεται τη διαφωνία και τη διαφορετική άποψη.


Η αποδοχή για επανένταξη αποτελεί για μένα αυτονόητη πράξη ευθύνης προς την παράταξη που υπηρέτησα και υπηρετώ αδιάλειπτα από διάφορες θέσεις, και πάντως σε κάθε περίπτωση ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, για πάνω από 30 χρόνια.
Ταυτόχρονα επειδή πιστεύω ότι η συνέπεια στην πολιτική και η σταθερότητα σε θέσεις και επιλογές υπερτερούν οποιωνδήποτε αξιωμάτων και ότι η διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας δεν είναι αυτοσκοπός και σε συνδυασμό με την πρόσφατη στάση μου και τη διαφωνία μου, δηλώνω ότι δεν θα συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.
Παραμένω ωστόσο στο πλευρό των Βοιωτών πολιτών που με εξέλεξαν τρεις φορές με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτή, και δηλώνω «παρών» στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και τώρα και μετά τις εκλογές.