Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

"Φωτιά" στον ΑΝΤ1 έχει βάλει ο Εζέλ

Μπορεί ο Εζέλ...να έχει κερδίσει τη λατρεία του γυναικείου πληθυσμού της χώρας μας και η τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο καθημερινά κάνοντας του ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να τρίβουν τα χέρια τους για την επιτυχία εν μέσω του ομολογουμένως δύσκολου τηλεοπτικού θέρους, όμως φαίνεται ότι έχει προκαλέσει και πονοκέφαλο στο κανάλι του Αμαρουσίου μετά από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του καναλιού η "Κίνηση για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο".
Σήμερα η εφημερίδα "Epresso" δημοσιεύει απόσπασμα επιστολής που έχει σταλεί στο ΕΣΡ από τον καθηγητή ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλλη, ο οποίος ζητεί την άμεση παρέμβαση του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου "για τη βάναυση προσβολή που γίνεται στους εκδιωχθέντες κατοίκους της κατεχόμενης Κύπρου, με την προβολή τουρκικού σίριαλ που γυρίστηκε στην κατεχόμενη πατρίδα τους".
Το κανάλι συνεχίζει να βομβαρδίζεται με επιστολές, φαξ και email διαμαρτυρίας για την μετάδοση της σειράς, καθώς ενώσεις και σωματεία Ελληνοκυπρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχουν ξεκινήσει καμπάνια για την συνέχιση της διαμαρτυρίας. Επιστολές καταφθάνουν από μεμονωμένους ομογενείς αλλά και ολόκληρες κοινότητες του εξωτερικού (Λονδίνο, Αυστραλία) που ζητούν την διακοπή του Ezel.