Εορτολόγιο

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τα τσογλάνια ιδεολόγοι καλά κρατούν….

Ενώπιον του ανακριτή ο καταζητούμενος για συμμετοχή στους «Πυρήνες»


Ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή αναμένεται να προσέλθει την Παρασκευή ο 23χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη στη Νέα Κηφισιά και ο οποίος καταζητείτο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης.
Το ένα ένταλμα σύλληψης αφορά τη συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και το δεύτερο τη συμμετοχή στην τρομοκρατική ενέργεια αποστολής παγιδευμένων δεμάτων σε διπλωματικές αποστολές το Νοέμβριο του 2010, που ανέλαβε με προκήρυξή της η ίδια τρομοκρατική οργάνωση.
Ο 23χρονος συνελήφθη την Τετάρτη στη Νέα Κηφισιά, ενώ ακόμα ένα άτομο που ήταν μαζί του κατάφερε να διαφύγει και καταζητείται.

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε ένα πιστόλι μάρκας «Γκλοκ» των 9 χιλιοστών, το οποίο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Οι αρχές εξετάζουν, επίσης, το κινητό τηλέφωνό του για να εξακριβωθούν οι επαφές που είχε όσο καιρό καταζητούνταν.

Τέλος, εξετάζεται το υλικό που έχει «τραβηχτεί» με το στυλό-βιντεοκάμερα, που επίσης βρέθηκε στην κατοχή του, προκειμένου να βρουν οι αστυνομικοί ποιος ήταν ο ακριβής στόχος τόσο του 23χρονου όσο και του ατόμου που ήταν μαζί του και τράπηκε σε φυγή.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tanagranews: Συνήθεια έγινε πλέον σε καθημερινή βάση να πιάνουν και έναν «ανήσυχο νέο» με πιστόλια και χειροβομβίδες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και δηλώνουν μάλιστα μόλις τους πιάσουν ότι είναι «πολιτικοί κρατούμενοι».
Ιδεολόγοι και αντίθετοι με τους θεσμούς του κράτους έχουν χαράξει δική  τους γραμμή, και αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά τους σε κάποιο χτύπημα διαμαρτυρίας ενάντια στο κατεστημένο, λέει….και κουραφέξαλα.
Σε άσχημη τροχιά έχουμε εισέλθει και δεν οδεύουμε καθόλου καλά, ο θεός βοηθός….