Εορτολόγιο

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Χωράω η δεν χωράω?


Κάνοντας μια βόλτα με το αυτοκίνητο καθημερινά στο Σχηματάρι το μόνο σίγουρο είναι ότι με πολλή δυσκολία δεν θα σπάσουν τα νεύρα σου γιατί απλά δεν χωράς να περάσεις πουθενά.
Δρόμοι διπλής κατεύθυνσης έχουν γίνει μονής, ο κάθε ανεγκέφαλος παρκάρει όπου θέλει μιας και η  δημοτική αστυνομία απλά δεν υπάρχει αλλά και από ότι έχουμε καταλάβει δεν ενδιαφέρει και τους υπεύθυνους του δήμου τι γίνετε με το κυκλοφοριακό στο Σχηματάρι.

Για το θέμα της αστυνομίας δεν θέλουμε να το αναλύσουμε τώρα μιας και μάλλον είναι ανύπαρκτη σε αυτόν τον τομέα.
Την φωτογραφία την τραβήξαμε στον δρόμο που ανεβαίνει από την καφετέρια του κ. Βασιλού δεξιά προς τον περιφερειακό, ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης αλλά ούτε δύο μηχανάκια δεν περνάνε μαζί!
Χάλια μαύρα δηλαδή  και άμα σκεφτεί κανείς ότι ο δήμος σε λίγο καιρό λόγω καλλικράτη  θα πρέπει να εξυπηρετεί όλη την περιφέρεια με τις υπηρεσίες του καταλαβαίνετε ότι είμαστε για γέλια….
Ας ελπίζουμε ότι ο νέος δήμαρχος θα ευαισθητοποιηθεί σε αυτόν τον τομέα και να μην ΞΑΝΑχρειαστεί να βλέπουμε δρόμους που ο κάθε οδηγός θεωρεί τσιφλίκι του και να τους κλείνει λες και είναι αυλή του.

Mod