Εορτολόγιο

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ποδοσφαιρικές εξελίξεις


 
Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μια ομάδα νέων ανθρώπων να ασχολούνται με την ομάδα ποδοσφαίρου «Αναγέννηση Σχηματαρίου»
Τους βλέπουμε να έχουν όρεξη και πάθος να γυρίσουν σελίδα μια και καλή και να προσπαθούν να προβάλουν τον αθλητισμό πάνω από όλα και όχι τον πρωταθλητισμό και τα παρελκόμενα που περιβάλει η έννοια αυτή.
Ο πρωταθλητισμός είναι καλός αλλά πρέπει να πληρεί και κάποιους παραμέτρους που πολλές φορές δεν είναι στην δυνατότητα μιας ομάδας η δεν είναι και αυτός ο απώτερος σκοπός.
Η ομάδα του Σχηματαρίου χρόνια τώρα ταλανίζετε από συμφέροντα παραγόντων που σε βάρος της ομάδας και τον παιχτών προσπαθούσαν να πετύχουν τους στόχους τους υποτιμώντας πολλές φορές και την νοημοσύνη των φιλάθλων.

Τα πράματα φαίνεται να άλλαξαν, βλέπουμε ομαδικότητα στο ΝΕΟ συμβούλιο και ΝΕΟΥΣ ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα και όχι για τον εαυτό τους και την προβολή τους έμμεσα η άμεσα.

Χαιρόμαστε που βλέπουμε να δίνουν σημασία στα δικά μας παιδιά να παίζουν μπάλα και δεν ενδιαφέρονται για μεταγραφές δήθεν καλές... και ανοησίες που στο μόνο που αποδίδουν είναι στο χρηματικό πάρε δώσε….

Ας ελπίσουμε η ένωση των δήμων να δημιουργήσει μια δεξαμενή αθλητών που θα δώσει ανιδιοτελή προσφορά στις ομάδες και η εξέλιξη των παιχτών να μην γίνει πόκερ στα χέρια επιτήδειων.

Mod