Εορτολόγιο

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Δύο συμμορίες ληστών στα χέρια της Αστυνομίας

Δύο μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αττική και τη Στερεά Ελλάδα, προκειμένου να εξαρθρωθούν δύο μεγάλες συμμορίες ληστών, οι οπλοφορούσαν και είχαν σκορπίσει τον τρόμο.

Στην Αττική εξαρθρώθηκε σπείρα, η οποία διέθετε καλάσνικοφ και πρόσφατα τα μέλη της κατά τη διάρκεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Νέα Πέραμο, τραυμάτισαν αστυνομικό και τρεις πολίτες.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα (Έλληνες, Αλβανοί και ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση), ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη και άλλων μελών της συμμορίας.

Η δεύτερη συμμορία δρούσε στα μέρη μας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί πραγματοποιούσε εισβολές σε σπίτια, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Ως αρχηγός αυτής της σπείρας φέρεται ένας Αλβανός, ο οποίος έχει συλληφθεί και αναζητούνται οι συνεργοί του. Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν κρησφύγετα της σπείρας, όπου έχουν βρεθεί κλοπιμαία και προϊόντα ληστρικών επιθέσεων, τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια των εγκληματικών πράξεων. 

egnomi