Εορτολόγιο

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Γιάννης κερνάει …Γιάννης πίνει….


Μεγάλη επιτυχία αποκάλεσαν οι «ειδήμονες» του ΠΑΣΟΚ την σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου.
Ο αγώνας ήταν σκληρός και η αγονία μεγάλη…. μάχη σώμα με σώμα έδωσε ο Ε. Βενιζέλος για την εκλογή του την προεδρία… μάλιστα ευχαρίστησε και τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που τον στήριξαν! …αλλά και για το 2ευρω που έκαναν κατάθεση για το καλό του ΠΑΣΟΚ ! (τόσα καλά έκανε αυτό για τον τόπο να μην κάνουμε και εμείς κάτι!!!)
Φυσικά μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε και την παγκόσμια πατέντα της ψηφοφορίας από τον λαό… ενός και μόνο υποψηφίου!
Η ώρες πέρασαν  και ο λόγος δεν άργησε να έρθει… λόγια όπως «σχέση εμπιστοσύνης», «με την γλώσσα  της αλήθειας», «από σήμερα είναι μια νέα μέρα» προσπάθησε να ξαναβάλει στο μαντρί όλα τα πρόβατα και για ακόμα μια φορά να είναι υπό την εποπτεία και την κατεύθυνση του αποτυχημένου γνωστού συστήματος.

Λες και ο καθένας από αυτούς ούτε  είδε ούτε  άκουσε και δεν έχει  την παραμικρή ευθύνη για την σημερινή κατάσταση….
 Και ο ποιο χαμηλής νοημοσύνης άνθρωπος όμως θα ήθελε να κάνει μια ερώτηση…. «Δηλαδή κύριε νέε πρόεδρε, τόσα χρόνια υπουργός, τόσα χρόνια αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, και τόσο καιρό υπουργός οικονομικών δεν μπορέσατε να αλλάξετε την Ελλάδα, τώρα στα δύσκολα σας ήρθε η όρεξη και το όραμα να μας βγάλετε από τον βάλτο που εσείς και όλοι οι υπόλοιποι μας ρίξατε μέσα?»

Ν.Ν

Tanagranews: Το παραπάνω κείμενο το συνυπογράφουμε και συμφωνούμε απόλυτα, έχουμε και μια απορία όμως…  Αν μπορεί να μας απαντήσει έστω και ένας το τελευταίο ερώτημα  να μας το στείλει και θα μπει στο βιβλίο Γκίνες….