Εορτολόγιο

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αλβανός πήγε να αρπάξει 16χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο

Σοβαρό περιστατικό με απόπειρα απαγωγής 16χρονης μαθήτριας συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο Κυριάκι της Βοιωτίας. Δράστης ήταν 25χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.

Ο Αλβανός επιτέθηκε στη μαθήτρια πρωί-πρωί, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της. Την άρπαξε και επιχείρησε με το ζόρι να την βάλει στο αυτοκίνητό του. Για καλή τύχη της 16χρονης την σκηνή αντιλήφθηκε μία καθηγήτρια, η οποία έσπευσε να την βοηθήσει.

Ο δράστης της επίθεσης τρόμαξε, από την παρέμβαση της καθηγήτριας και τράπηκε σε φυγή. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα ο 25χρονος εντοπίστηκε στη Λιβαδειά.

Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στα γραφεία της Ασφάλειας, όπου αναγνωρίστηκε από την μαθήτρια και την καθηγήτρια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, στο παρελθόν ο 25χρονος είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς από το 2010, με την οποία έχει καταδικαστεί σε 4μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή και έχει διαταχθεί η άμεση απέλασή του από τη χώρα μας.
egnomi.gr