Εορτολόγιο

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα αναγνώστη

η καταγγελια σας οσο αναφορα τον κυριο σπηλιοτοπουλο εχει διαψευστει προ πολλου, καθοτι το συνολο των γραβατων κ των φουλαριων εδωθηκαν σε αντρες κ γυναικες τουριστικους πρακτορες,στα διαφορα γραφεια μας ελληνικου τουρισμου του υπουργειου ανα την υφηλιο!!!μαλιστα επανω τους απεικονιζονταν διαφορα σχεδια του ελληνικου μας πολιτισμου κ της παραδοσης!η αποφαση εληφθει εφοσον οι προηγουμενοι υπουργοι τουρισμου προχωρουσαν στην αποστολη βαζων κ κηροπηγειων προς τα γραφεια,ξοδευοντας μεγαλυτερα ποσα με μηδαμινο διαφημιστικο κερδος για την χωρα!!!ανατρεξετε στο διαδυκτιο κ θα βρειτε τα σχετικα επιμερους αρθρα,οι συγχρονοι τσολακογλου αφεντες μας δεν μπορουν ελεγξουν κ να περιορισουν τα παντα!!!εαν μπορουσαν πολυ ευχαριστως κ θα το επρατταν!!!
δεν αποτελω εκπροσωπο κανενος,απλα την ωρα κ την στιγμη που η χωρα πλητεται απο τη λαιλαπα του δ.ν.τ, κατεψυγμενες καταγγελιες οξειας πασοκιασης αν μη τι αλλο προκαλουν!!




Y.G ΘΕΩΡΩ ΠΩς Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟς ΔΗΜΟς ΤΑΝΑΓΡΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Κ ΚΑΘΕ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Ως ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ Κ ΑΚΑΙΡΟ!!!ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗς ΓΡΑΜΜΗς!!!!


DOC

Tanagranews : Αγαπητέ φίλε όπως και το δικό σου μήνυμα ήμασταν υποχρεωμένοι να το αναρτήσουμε έτσι και το μήνυμα που λάβαμε για τον Άρη το αναρτήσαμε εφόσον ήταν επιθυμία αναγνώστριας. Μάλιστα οφείλουμε να σε  ενημερώσουμε ότι τα σχόλια της αναγνώστριας μετά από απάντηση μας στο μήνυμα της δεν αναρτήθηκαν καθότι ήταν άκαιρα όπως σωστά είπες. Όσο για την λέξη καταγγελία που γράφεις δεν νομίζω ότι είναι εύστοχη μιας και είναι άρθρο χιλιοσχολιασμένο.
Κρατήσαμε και αναρτήσαμε απλά ένα μήνυμα που υπάρχει σε αφθονία στο ίντερνετ και το σχολιάσαμε με υποτυπώδη χιούμορ και με ιδιαίτερη έμφαση  στο τέλος.