Εορτολόγιο

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση - Πρόσκληση Συνδυασμού: Δημοτική Αλληλεγγύη

Υποψήφιος Δήμαρχος Τανάγρας
Γιάννης Δάβρης

Δημότισσες/Δημότες του Δήμου Τανάγρας

Φίλες και φίλοι.

   Συνεχίζοντας μια 20ετή πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση συμμετέχω σοφότερος στις εκλογές της 18ης Μαΐου ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος.
   Ο τίτλος και το έμβλημα του συνδυασμού αποτελούν μια εικόνα με χίλιες λέξεις.
   Αλληλεγγύη μεταξύ μας, με τα χέρια μας ενωμένα σε μια σφικτή, δυνατή λαβή βοήθειας και ανθρωπιάς.
   Με την επιστολή μου αυτή, σας καλώ με την ψήφο σας.
   Όλοι μαζί να μετατρέψουμε το Δημαρχείο σε ένα ζεστό φιλόξενο σπίτι του Δημότη από το γραφείο μιας ψυχρής αφιλόξενης Ανώνυμης Εταιρείας που είναι σήμερα.
   Όλοι μαζί για μια δίκαιη, ισότιμη προσφορά και μεταχείριση μεταξύ της έδρας και των πρώην δήμων.
   Όλοι μαζί, γιατί το Δήλεσι, δεν είναι μόνο η Πλάκα που είναι καθαρή και κατάφωτη, ενώ το υπόλοιπο μέσα στα σκουπίδια, το σκοτάδι και την εγκατάλειψη.
   Όλοι μαζί, γιατί οικονομική στήριξη από το Δήμο χρειάζονται όχι μόνο οι επαγγελματίες της έδρας, αλλά όλου του Δήμου Τανάγρας.
   Όλοι μαζί για ένα δήμο που να στηρίζει οικονομικά τα αθλητικά σωματεία, τους πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς και γυναικείους συλλόγους.    Τους ναυτικούς ομίλους, τις εκκλησίες και όποιον άλλο φορέα έχει διάθεση για προσφορά στην κοινωνική ζωή του Δήμου μας.

Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες

   Εάν στις 18 Μαΐου με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, σας υπόσχομαι στην αλυσίδα εκτελέσεως των εντολών της Τρόικα να λειτουργήσω σαν σπασμένος κρίκος. Ως Δήμαρχος Τανάγρας με οποιοδήποτε κόστος, δεν θα πάρω ποτέ αποφάσεις και δεν θα υπογράψω ποτέ έγγραφα που να θίγουν τα συμφέροντα των δημοτών και του Δήμου μας.
   Υπόσχομαι να είμαι πάντα δίπλα στις δύσκολες στιγμές σας, γιατί πάνω από όλα για εμένα προέχει ο άνθρωπος.
   Προσκαλώ όλους εσάς Δημότες και Δημότισσες που έχετε διάθεση για προσφορά, νοιάζεστε για το συγχωριανό και αγαπάτε το χωριό σας, να σταθείτε δίπλα μου και όλοι μαζί με χέρια ενωμένα να ξεπεράσουμε τις δύσκολες ώρες που περνούν οι Οικογένειές μας, ο Δήμος μας και η Ελλάδα μας.

Με εκτίμηση
Δάβρης Γιάννης
τ. Δήμαρχος Οινοφύτων
Υποψήφιος Δήμαρχος Τανάγρας
τηλ Επικοινωνίας: 6939802110