Εορτολόγιο

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Κατάστημα με λαθραία πακέτα τσιγάρα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα «MINI - MARKET», ιδιοκτησίας 37χρονου υπηκόου Πακιστάν, κατελήφθη ο 36χρονος αδελφός του ιδιοκτήτη, ως προσωρινά υπεύθυνος, να διαθέτει προς πώληση συνολικά -526- πακέτα με λαθραία τσιγάρα διαφόρων μαρκών.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου δεν είχαν εισπραχθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί από το Ελληνικό Δημόσιο, κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας.
Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 37χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή