Εορτολόγιο

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Προβληματίζουν οι ληστείες στο Σχηματάρι

Μεγάλο προβληματισμό σε όλους τους κατοίκους στο Σχηματάρι έχουν δημιουργήσει αρκετές ληστείες που σηνέβησαν τις τελευταίες μέρες.
Ποιο αναλυτικά έχουν σημειωθεί τρεις τις τελευταίες τέσσερις μέρες, στο μάτι έβαλαν πρώτα  ένα σπίτι που βρίσκεται  κοντά στο νεκροταφείο στο Σχηματάρι, ενώ μπήκαν στο σπίτι και δεν βρήκαν τίποτα να πάρουν, στην συνέχεια άρχισαν να το καταστρέφουν δημιουργώντας πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.
Σειρά είχε σπίτι που βρίσκεται περίπου στο κέντρο του Σχηματαρίου στον δρόμο που οδηγούσε στην παλιά πύλη της 114 ΠΜ,  το αποκορύφωμα ήρθε προχτές όταν εισέβαλαν σε σπίτι με ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο του χωριού με αποτέλεσμα να την ξυλοκοπήσουν για να της πάρουν δέκα ευρώ!
Ανοχύρωτοι βλέπουν τις περιουσίες τους πλέον όλοι οι κάτοικοι και απεύχονται τα χειρότερα….

Εμείς θα πάμε ένα βήμα παραπέρα όμως, δεν είναι λίγα τα μηνύματα από πολίτες που φωτογραφίζουν νεαρό Αλβανό που κατοικεί στο Σχηματάρι και κάνει χρέη πληροφοριοδότη στους εκλεκτούς του απλοχέρηδες….και είναι και κάτοχος ασημί αυτοκινήτου και σεβαστής αξίας….έχουμε μεγάλη απορία πως και οι αρχές δεν έχουν λάβει δραστικά μέτρα και κυκλοφορούν ανενόχλητοι ορισμένοι….