Εορτολόγιο

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Λαμία: Συμμορία ακινητοποίησε αυτοκίνητο και έκλεψε τον οδηγό.

Ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου είδε ξαφνικά μπροστά του, ενώ κινούνταν στην λεωφόρο Δημοκρατίας στην νότια πλευρά της Λαμίας ομάδα Ρομά, περίπου 10, όπως είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς.

Μπήκαν στον δρόμο και τον ανάγκασαν να σταματήσει το αυτοκίνητο του. Οι δράστες του επιτέθηκαν και του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο, 20 Ευρώ και 2 μπιτόνια με πετρέλαιο. Με την λεία τους στα χέρια οι Ρομά και αφήνοντας άναυδο τον άνδρα, εξαφανίστηκαν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που άρχισε εκτεταμένες έρευνες στη περιοχή. Οι αστυνομικοί πολύ γρήγορα κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν 5 από τους δράστες.
Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες με ΡΟΜΑ που επιχειρούν να κλέψουν στην περιοχή του Παγκρατίου.
Πρόσφατα, στις 6 περίπου το απόγευμα, σταμάτησαν με ένα αγροτικό έξω από το σπίτι, φόρτωσαν στη καρότσα μεγάλη ποσότητα ξύλων και ενώ επιχειρούσαν να πάρουν και πετρέλαιο από δεξαμενή έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες που ενημέρωσαν την αστυνομία.
Οι κάτοικοι της συνοικίας είναι αναστατωμένοι και ζητούν από τις αρχές να βοηθήσουν ώστε να λυθεί επιτέλους αυτό το μεγάλο πρόβλημα με τις κλοπές από τους ΡΟΜΑ.