Εορτολόγιο

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

7ήμερο καταναλωτή παράλληλα με την Εμποροπανήγυρη στον Ορχομενό

7ήμερο του Καταναλωτή παράλληλα με την Εμποροπανήγυρη διοοργανώνει η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού στα μέσα Οκτωβρίου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ: 
Αγαπητά μέλη,
Σε μια περίοδο όπου και η εμπορική αλλά και κατ' επέκταση οικονομική δραστηριότητα εντός του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού ακολουθεί την γενικότερη πορεία ύφεσης της περιοχής μας, η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού αποφασίζει να αντιδράσει και να προκαλέσει εκ νέου το ενδιαφέρον της τοπικής μας κοινωνίας μέσα από ένα 7ήμερο εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «Εβδομάδα Καταναλωτή στον Δήμο Ορχομενού».

Το 7ήμερο του Καταναλωτή – παράλληλα με την διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης στον Ορχομενό – στοχεύει να ανανεώσει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αλλά και να γνωρίσει στο κοινό που θα περάσει από την πόλη μας από τις 17 έως και τις 26 Οκτωβρίου 2013 τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.
Για το λόγο αυτό η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις – μέλη μας, που επιθυμούν να εκθέσουν τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα αλλά επιχειρήσεις που παράγουν ή εμπορεύονται ή μεταποιούν προϊόντα τα οποία ενδιαφέρουν τον καταναλωτή.
Η συμμετοχή σας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Αναμένουμε έως και την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 να περάσετε από τα γραφεία της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού προκειμένου να εκδηλώσετε γραπτώς το ενδιαφέρον σας.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ