Εορτολόγιο

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Χειροπέδες για τον 39 χρονο που λήστεψε διανομέα ποτών

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ληστεία που διαπράχθηκε, πριν από τέσσερις ημέρες, σε βάρος 28χρονου Έλληνα, στην περιοχή της Παραλίας Αυλίδας Ευβοίας.


Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Παραλία Αυλίδας, ένας 39χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα και για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα το μεσημέρι της 12-10-2013, ο 28χρονος, ως διανομέας επιχείρησης εμπορίας ποτών με έδρα περιοχή της Βοιωτίας, μετέβη σε κατάστημα super market στην Παραλία Αυλίδας, όπου ενώ βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος, τον προσέγγισε ο 39χρονος και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (800) περίπου ευρώ.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον παθόντα χθες το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου μετά από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, εξιχνίασαν τη ληστεία, δράστης της οποίας ήταν ο 39χρονος.